KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ YEMEK HİZMETLERİ

Yemek Saatleri

 Öğrenci: 11.00-13.00                         Personel: 12.00-13.00

 Yemekhane   Konumları

 Merkez Yerleşkesi

 Öğrenci

 Sosyal Kültürel Merkezi 1.Kat

 Personel

 Sosyal Kültürel Merkezi Zemin Kat

 Karataş Yerleşkesi

 Öğrenci

 Karataş Kampüsü Yemekhanesi

 Personel

 Karataş Kampüsü Yemekhanesi

Mercidabık Yerleşkesi

Personel

 Karataş Kampüsü Yemekhanesi

Sorumlu

Şube Müdürü:Tevfik KÖKSAL

Bil.İşl. : Sinan ÖRS

 İletişim:0348 814 26 66 - 1294

Yemek Listesi

Günlük Liste İçin Tıklayınız 

Yemek Hizmeti Veren

 

 

Yemekhaneler

Üniversitemizin  Merkez Kampüsünde ve Karataş Kampüsünde öğle ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Öğle Yemeği hizmetinden tüm öğrenciler ile  akademik ve idari personel faydalanırken, akşam yemeği hizmetinden ise sadece öğrencilerimiz faydalanmaktadır.Yemek hizmetlerinin ücretlendirilmesi kartlı geçiş sistemi yoluyla gerçekleştirilmektedir.Yemek listeleri, üniversitemiz öğrencilerinin kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak aşçılar ve gıda mühendisleri ile beraber hazırlanmaktadır.Akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle yemekleri aynı mutfaklarda hazırlanmakta ve aynı çeşit yemek değişik salonlarda hizmete sunulmaktadır. Yemekhanelerimizde her öğün 4 çeşit yemek çıkarılmaktadır.Mutfaklarımızda yemek servisi yapılmadan önce örnek numune alınarak 72 saat süreyle muhafaza edilmektedir.Her iki kampüsümüzde toplam olarak günlük ortalama 1000-1500 arası kişiye yemek verilmektedir. 

 Başkanlığımıza bağlı Sosyal Kültürel Merkez'de 2, Karataş kampüsünde 1 Mercidabık kampüsünde 1 olmak üzere 4 adet öğrenci yemekhanemiz ve 8 adet Merkez Kampüste ve 2 adet Karataş Kampüsünde olmak üzere toplam 10 kantinimiz bulunmaktadır.

  

Yetişkin bir kişi için alması gereken günlük kalori miktarları:

Erkek için: 2200-2500

Kadın için: 1800-2000

 

Bu gereksinimin 1/5'i kahvaltıdan, 2/5'i öğle yemeğinden, 2/5 'inin akşam yemeğinden karşılanması gerekmektedir.

Bireysel aktivite ve hastalık durumlarında, hamilelik, çocukluk, ergenlik dönemlerinde alınması gereken kalori miktarları değişebilir.

 

NOT: Menülerdeki kalori hesapları toplu beslenme yapan yerlerdeki standart porsiyon miktarları  üzerinden hesap- lanarak verilmiştir.Artı ve eksi değerler olabilir.


Son Güncelleme: 2023-11-29 15:13:25